Restaurantchef til et af Københavns mest eksklusive konferencevenues

Dansk Industri, København V

Få yderligere info om stillingen
DI’s Møde- & Eventcenter tiltrækker årligt over 100.000 gæster til alt fra statsbesøg til konferencer, møder og seminarer. Vores restaurant med panoramaudsigt over byen danner ramme for udsøgte middage. Vi søger nu en passioneret restaurantchef til at stå i spidsen for dette spændende og dynamiske miljø.

Din dagligdag og teamet omkring dig


Som restaurantchef får du ansvaret for:

  • Varebestilling og lagerstyring: Sikre, at vi altid har de bedste produkter og forsyninger til både restaurant og konferencefaciliteter.
  • Vagtplanlægning og personaleudvikling: Lede og motivere et team bestående af 4 fuldtidstjenere og 50 timelønnede.
  • Kvalitetsstyring: Opretholde et højt kvalitetsniveau i alle aspekter af driften, uanset om det er en konference eller en middag.
  • Vinansvar: Kuratere DI’s vinudvalg og vinmenuer.
  • Dekoration: Ansvar for blomsterarrangementer i vores store Atrium og på mødegangene samt terrasserne.

I de første 12 måneder vil dine succeser blandt andet blive målt på din evne til at integrere dig i teamet, overtage ansvaret for vagtplanlægningen og opretholde den høje standard af vores gastronomiske tilbud.

Du bliver en del af DI’s Møde & Event team, der består af AV-teknik, Eventteam, Køkken, Reception og Restaurant. Som Restaurantchef indgår du i ledergruppen sammen med Eventchefen, AV-chefen og Køkkenchefen og rapporterer til Nicholine Treldal, Chef for Møde & Event.

Din profil: Faglig dygtighed og personligt drive


Vi leder efter en restaurantchef, der:

  • Har solid erfaring fra en lignende stilling på et stort konferencevenue.
  • Kan bevare overblikket, selv når det brænder på.
  • Har interesse for bæredygtighed og følger med i branchens udvikling.
  • Brænder for sit fag og har et skarpt øje for trends.
  • Har en diplomatisk sans og evner at håndtere forskellige interessenter.
  • Har stort kendskab til vin – en sommelieruddannelse er en fordel.

Rekrutteringsprocessen


Har du brug for mere information om jobbet og dine muligheder i DI, så skriv til chef for DI’s Møde & Eventcenter Nicholine Treldal på [email protected].

Er du interesseret i stillingen, så send din motiverede ansøgning og CV via ansøgningsknappen senest 17. november.

Vi indkalder løbende til samtale, så tøv endelig ikke med at sende os din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Restaurationschef", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Få yderligere info og kontakt på Dansk Industri's hjemmeside: klik her......
Dansk Industri er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Vi repræsenterer 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. Vi varetager vores medlemmers arbejdsgiver- og politiske interesser - både lokalt og globalt ved hjælp af hundredvis af aktive medlemmers opbakning og engagement.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 06.11.2024
  • Restaurationschef
  • København V